Meil on metsik kihk jagada Teiega ühte mõnusat ja kiiret retsepti, millele anname isegi Seedekulgla garantii!
Meie meessoo esindajale ka väga meeldis. Batman approves! |
Ühel õhtul kui kell oli juba hiline ja pastatoodetest
villand saanud kuid kõht ei tahtnud oma valju möirgamist aga niisama lihtsalt
summutada, tuli miskit kiiret välja mõelda. Vilksamisi pilk külmkappi ja
järeldus järgmine: Teeme ise pelmeene!
See on ülilihtne, übermaitsev ja rahakotisõbralik variant. Kusjuures ka väga
kiire. Nii, et teinekord mõelge enne kui hakkate valmis pelmeene supermarketis endale korvi poetama. Igaüks saab ise nende valmistamisega hakkama.
Laurale olla suvel üks vahva sõbrants oma pelmeeniretsepti saladuse ka reetnud (sügav kummardus ja paar saltot talle selle eest).
Laurale olla suvel üks vahva sõbrants oma pelmeeniretsepti saladuse ka reetnud (sügav kummardus ja paar saltot talle selle eest).
Mõeldud, tehtud. Võtsime kätte ja tegime käed jahuseks.
Meie pelmenkude retsept:
Meie saime sellest kogusest 73 pelmeeni.
Tainas: 1 muna, pool klaasi vett, 1 klaas jahu + vajadusel lisada silma ja tunde järgi
Täidis: 400 g hakkliha, 1 küüslauguküüs, soola, pipart (korrigeerida vastavalt maitsele)
Tainas: 1 muna, pool klaasi vett, 1 klaas jahu + vajadusel lisada silma ja tunde järgi
Täidis: 400 g hakkliha, 1 küüslauguküüs, soola, pipart (korrigeerida vastavalt maitsele)
Klaasile jahule lisada eelnevalt segatud muna ja vesi.
Nüüd tuleb seda mõnuga sõtkuda ja vajadusel lisada jahu kuni tainas kätele ei kleepu. Segu peab jääma kergesti vormitav. Meil läks jahu rohkelt!
Nüüd tuleb seda mõnuga sõtkuda ja vajadusel lisada jahu kuni tainas kätele ei kleepu. Segu peab jääma kergesti vormitav. Meil läks jahu rohkelt!
Täidise
jaoks oli meil 400g Rakvere Kodust hakkliha (tuli päris täpselt välja). Maitsestasime
hakkliha küüslaugu, soola ja pipraga. Otseloomulikult on see maitseasi millist
täidist Teie eelistate. Laske fantaasial
lennata!
Pelmenkude vormimiseks võtad tükikese tainast, rullid nii umbes 2 mm paksuseks (meil polnud taignarulli ja kasutasime klaasi).
Väiksemat sorti klaasiga teed ringikesed, paned lihasegu keskele, vajutad ääred kinni ja ongi korras! Sinu esimesed isetehtud pelmeenid on valminud! Hurreii!
Edasine töötlemisprotsess on juba igaühe enda valida, kas keeta, praadida või hoopis pelmeenivormi valmistada.
Pelmenkude vormimiseks võtad tükikese tainast, rullid nii umbes 2 mm paksuseks (meil polnud taignarulli ja kasutasime klaasi).
Väiksemat sorti klaasiga teed ringikesed, paned lihasegu keskele, vajutad ääred kinni ja ongi korras! Sinu esimesed isetehtud pelmeenid on valminud! Hurreii!
Edasine töötlemisprotsess on juba igaühe enda valida, kas keeta, praadida või hoopis pelmeenivormi valmistada.
Meie enda omad praadisime ja muist panime ka sügavkülma, et neid veel mõni õhtu seedida saaks. |
Ise tehtud, hästi tehtud!
Tead täpselt, mis sinna sisse läks ning oled kogemuse võrra rikkam, et kuidas toodet nullist valmistada ja ilmselgelt on see ka odavam variant. Nii, et pange kõrva taha ja rääkige sõbrale ka.
Tead täpselt, mis sinna sisse läks ning oled kogemuse võrra rikkam, et kuidas toodet nullist valmistada ja ilmselgelt on see ka odavam variant. Nii, et pange kõrva taha ja rääkige sõbrale ka.
Head isu ja seedige korralikult!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar